Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας: τα παιδιά της Ουκρανίας αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πάνε στον πόλεμο!

ΑΡ Photo / Leο Cοrrea
Freepen.gr - Τα παιδιά της Ουκρανίας ενδέχεται να πάνε στο μέτωπο λόγω έλλειψης προσωπικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, εκτίμησε ο Ουκρανός φιλόσοφος και πολιτικός επιστήμονας Sergei Datsyuk μιλώντας σε μια συνέντευξη στο κανάλι του YouTube, "Alexander SHELEST".

"Σας είπα, αν ο πόλεμος είναι μακρύς, όλοι θα πάνε να πολεμήσουν. Συμπεριλαμβανομένων των εφήβων, αργά ή γρήγορα. Γιατί έτσι λειτουργεί η ζωή. Αν παλέψουμε μέχρι το τέλος, τότε πολεμάμε μέχρι το τέλος. Και τα παιδιά, επίσης, σε κάποια φάση θα εμπλακούν στον πόλεμο. Υπάρχουν χώρες που το έχουν αποδείξει αυτό, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό», είπε ο ειδικός.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, Βλαντιμίρ Φίτιο, δήλωσε πως από την 1η Οκτωβρίου η χώρα θα αρχίσει να εγγράφει γυναίκες γιατρούς για στρατιωτική θητεία. Ωστόσο, διευκρίνισε, δεν θα υπάρξει άμεση επιστράτευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail