Πνιγήκαμε, πότε θα πάρουμε επίδομα;

pixabay / TheDigitalArtist
Έτσι σας αρέσει. Αφού κάνατε όλη την Ελλάδα μπλε, μετά την κάνατε όλη  κάρβουνο και μετά ολόκληρη λίμνη. Σας αρέσει; Θα πάρετε επίδομα. Το επίδομα του πνιγμένου. Θα γεμίσετε και ανεμογεννήτριες τα καμένα βουνά, για να αερίζονται τα αχαμνά της εξουσίας, θα πάτε ταξιδάκι με το καράβι, κρατώντας το εισιτήριο με τα δόντια μη σας πετάξουνε στη θάλασσα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Θα πάρετε και μία νέα ταυτότητα να ξέρουνε παντού και πάντα πού βρίσκεστε, κι αν δεν φτάνει αυτό, θα σας παρακολουθεί και το predator με πολλή χαρά. Και αφού θα έχετε δώσει όλο το κομπόδεμά σας στη βενζίνη και στο πετρέλαιο, για να πάτε στις τρεις δουλειές σας, για να πληρώσετε το ενοίκιο χρυσάφι,  του διαμερίσματος πού βρήκατε στο ημιυπόγειο.

Έτσι πιθανά θα αντέξετε μέχρι 74 να δουλεύετε. Πού θα σε προσλάβουν για δουλειά στα 70; Ποιος ξέρει;  Στα 70 ενωμένα εργοστάσια αναπήρων. Γενικά πάντως σας αρέσει λιγάκι ο μαζοχισμός. Ένας λαός πλαστελίνη. Σας πλάθουν όπως θέλουν, σας καίνε, σας πνίγουν, σας παρακολουθούν, σας ξεβρακώνουν σας ξέφραγκιαζουν, αλλά αντίδραση καμία. 

Και όποιος πει καμιά κουβέντα, επαναλαμβάνετε και εσείς τις κουβέντες των πληρωμένων κολαούζων της τηλεόρασης; Ψεκασμένος - χαζός - βλάκας.. Εμείς είμαστε οι έξυπνοι που τα αντέχουμε όλα. «Κάψε κάψε τι θα κάψεις από μία χώρα καμένη».  «Πνίξε πνίξε τι θα πνίξεις, ψηφίζουμε εμείς οι πνιγμένοι». Όλοι οι χαζοί, ανήμποροι, δουλικοί και ευθυνόφοβοι, μαζεμένοι σε μία χώρα που τη λένε Ελλάδα μέσα, και Γκρέτσια έξω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail