Οι ΗΠΑ σκοπεύουν να ζητήσουν από τη Βόρεια Κορέα να μην προμηθεύει όπλα στη Ρωσία

RIA Novosti / Σεργκέι Ορλόφ
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν πρόοδο στη συνεργασία μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της ΛΔΚ στην αμυντική γραμμή, αλλά θα συνεχίσουν να ζητούν από τη ΛΔΚ να εγκαταλείψει τα σχέδια παροχής όπλων στη Ρωσία, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν.

"Η ανάλυσή μας δείχνει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΛΔΚ και της Ρωσίας για αμυντική υποστήριξη προχωρούν τώρα... Αλλά θα συνεχίσουμε να αναζητούμε ευκαιρίες για να πείσουμε τους Βορειοκορεάτες να μην λάβουν μέτρα (προς αυτήν την κατεύθυνση)", δήλωσε ο Σάλιβαν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επανειλημμένα μιλήσει για την πιθανή συνεργασία της Ρωσίας με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα για την προμήθεια όπλων για χρήση στην Ουκρανία. Η Μόσχα αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail