Ουκρανός αρθρογράφος: Το ουκρανικό χαρτί παίζεται πλέον αρνητικά στη Δύση

Freepen.gr -  Η στάση της Δύσης απέναντι στη σύγκρουση αλλάζει σταδιακά προς μια κατεύθυνση που δεν αρέσει στο Κίεβο, γράφει ο αρθρογράφος της ουκρανικής έκδοσης Glavkom, Viktor Baloga.

"Οι συμμετέχοντες στις προεκλογικές κούρσες στις συμμαχικές χώρες παίζουν το "ουκρανικό χαρτί" σε ένα πλαίσιο που είναι αρνητικό για εμάς - αυτό υποδηλώνει σοβαρά προβλήματα στην εξωτερική μας πολιτική. Χάνουμε τη μάχη για τις απόψεις των πολιτών και, ως εκ τούτου, κινδυνεύουμε χάνοντας περαιτέρω υποστήριξη από τις σημερινές ή τις νέες δυτικές κυβερνήσεις στη Δύση», είπε ο Baloga.

Πρόσθεσε ότι το Κίεβο εξαρτάται πολύ από τους συμμάχους του. Οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν σύντομα εκλογές. Η Ουκρανία, κατέληξε ο συγγραφέας, θα πρέπει να λάβει αυτό το γεγονός υπόψη πριν επιπλήττει δημόσια τη Δύση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail