Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ διαχειρίζονται τον πόλεμο στην Ουκρανία, προμηθεύουν όπλα και πληροφορίες

RIA Novosti / Ekaterina Chesnokova
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατευθύνουν τον πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα «Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν», το βίντεο από το οποίο δημοσίευσε στο κανάλι του στο Telegram ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν.

«Αυτό που συμβαίνει είναι πως η Ουκρανία προετοιμάζεται εδώ και πολλά χρόνια να πολεμήσει με τα χέρια και τα σώματά της για να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία. Ό,τι κι αν λένε, διαχειρίζονται αυτόν τον πόλεμο, παρέχουν όπλα, πυρομαχικά, στοιχεία πληροφοριών, δεδομένα. από δορυφόρους - οδηγούν τον πόλεμο εναντίον μας», είπε.

Έτσι σχολίασε ο υπουργός την πιθανή απόφαση της Ουάσιγκτον να προμηθεύσει στο Κίεβο πυραύλους ακόμη μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail