«Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να προσπαθήσουν να απαλλαγούν από τον Ζελένσκι λόγω απωλειών»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, εξαπατημένος και προδομένος από την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον Τζεφ Νόρμαν στην εκπομπή του Ask the Inspector.

"Ουκρανοί αξιωματικοί, στρατηγοί και συνταγματάρχες μεσαίου επιπέδου μπορούν να το κάνουν αυτό. <...> Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ένα πραξικόπημα και να απομακρύνουν το άτομο που θεωρούν την υπ' αριθμόν ένα απειλή για την εθνική τους ασφάλεια. Και αυτό είναι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι», ανέφερε.

Ο Ρίτερ τόνισε πως ο ουκρανικός στρατός νιώθει απογοητευμένος λόγω των ανεπανόρθωτων απωλειών στις τάξεις του, στις οποίες οδήγησε η πολιτική του Ζελένσκι. Επιπλέον, πρόσθεσε, εάν ο στρατός δεν πραγματοποιήσει πραξικόπημα, οι συνεργάτες του Ουκρανού ηγέτη, που δεν βλέπουν πλέον κανένα όφελος σε αυτόν, μπορεί να το κάνουν.

«Αυτή είναι η μοίρα της διεφθαρμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας», κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail