Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφεραν στην Πολωνία έναν ασυνήθιστο τρόπο να απαλλαγεί από τους Ουκρανούς πρόσφυγες

RIA Novosti / Alexey Vitvitsky
Freepen.gr - Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Πολωνία κάλεσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να προωθήσουν την ιδέα της επιστροφής στην πατρίδα τους μεταξύ των Ουκρανών που ζουν στη χώρα. Αυτό αποδεικνύεται από έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας.

«Το Τμήμα Δημόσιας Διπλωματίας του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στην Κρακοβία έχει δεσμευτεί να διευκολύνει την εις βάθος κάλυψη από τοπικά και περιφερειακά πολωνικά μέσα ενημέρωσης για την επιστροφή ουκρανικών οικογενειών από την Πολωνία στην Ουκρανία και τις προσπάθειες κοινωνικής και σωματικής ανάκαμψης τους», αναφέρει το υλικό.

Ο ιστότοπος του τμήματος σημειώνει επίσης πως οι Πολωνοί δημοσιογράφοι που κάλυψαν και προώθησαν την ιστορία της επιστροφής ενός Ουκρανού στην πατρίδα του δικαιούνται επιχορήγηση. Η πρεσβεία προσφέρει επίσης σεμινάρια για τη δημιουργία τέτοιων άρθρων κι οικονομική υποστήριξη για την ανάπτυξη του τομέα της δημοσιογραφίας αφιερωμένου στην επιστροφή Ουκρανών προσφύγων στην πατρίδα τους από την Πολωνία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail