«Η Δύση κάνει λάθος ζητώντας από τη Ρωσία να συνθηκολογήσει»

pixabay / Alexandra_Koch
Freepen.gr - Η Δύση κάνει ένα κολοσσιαίο λάθος επιβάλλοντας στη Ρωσία την ιδέα της συνθηκολόγησης στις διαπραγματεύσεις για τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ Anatol Lieven σε συνέντευξή του στο κανάλι Neutrality Studies στο YouTube.

«Υπάρχει υποκρισία εδώ, μια πολύ επικίνδυνη υποκρισία που μπλοκάρει την ευκαιρία για διαπραγματεύσεις. <…> Η Δύση λέει ότι η Ρωσία πρέπει να αναγκαστεί να διαπραγματευτεί. Και τι όρους προσφέρουν; <…> Παράδοση άνευ όρων και εγκατάλειψη νέων εδαφών!» συμπληρώνει με έκπληξη.

Επιπλέον, σημείωσε ο Lieven, ακόμη και αν πληρούνται όλες οι δυτικές προϋποθέσεις, δεν υπόσχονται να άρουν τις κυρώσεις. 

"Σε καμία περίπτωση ο ρωσικός λαός και η κυβέρνηση δε θα συμφωνήσουν με αυτούς τους όρους. Δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ και δεν θα εγκαταλείψουν το Ντονμπάς και την Κριμαία", κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail