Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου: Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θέλουν να απαλλαγούν από τον Ζελένσκι

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι πρέπει να φυλάσσεται όλο το εικοσιτετράωρο λόγω των φόβων για τη ζωή του, δήλωσε στο κανάλι του στο Youtube ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης ε.α., Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Υπάρχουν τώρα πολλές συζητήσεις στην ίδια την Ουκρανία, στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για την απαλλαγή από τον Ζελένσκι», είπε.

Ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου παρακολουθείται συνεχώς επειδή έχει απομακρυνθεί από τους παλιούς προστάτες του. Αυτό συνέβη ακόμη και όταν επέτρεψε τη σύλληψη του επιχειρηματία Igor Kolomoisk, ο οποίος είχε βοηθήσει στο παρελθόν τον Zelensky να ανέβει στο επίπεδο του προέδρου, σημείωσε ο McGregor.

«Πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση περιστάσεων που δεν μπορώ να εξηγήσω με κανέναν άλλο τρόπο εκτός από το γεγονός πως ο Ζελένσκι κάνει αυτό που του είπαν άνθρωποι από την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και , ενδεχομένως, το Παρίσι», πρόσθεσε ο πρώην συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail