Η Άγκυρα ανακοίνωσε σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν, Ερντογάν, Αλίεφ και Πασινιάν

RIA Novosti / Alena Palazhchenko
Freepen.gr - Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τόπο της συνάντησης που προτείνει η Άγκυρα μεταξύ των προέδρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Τουρκίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας· απαιτείται συναίνεση όλων των μερών, δήλωσε στο RIA Novosti διπλωματική πηγή στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε προηγουμένως Πως έκανε πρόταση για τη διεξαγωγή τετραμερούς συνάντησης των ηγετών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Τουρκίας, του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας, αλλά η Άγκυρα δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση στην πρόταση. Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι σκοπεύει να συζητήσει το θέμα με τον ομόλογό του από το Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ.

"Για να αποφασίσουμε για την ημερομηνία και τον τόπο (της συνάντησης), χρειαζόμαστε πρώτα συναίνεση όλων των μερών για την προτεινόμενη πρωτοβουλία μας. Μέχρι στιγμής το θέμα είναι σε επίπεδο πρότασης", σημείωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail