«Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα μπορούσε να διαρκέσει για δεκαετίες λόγω των Ηνωμένων Πολιτειών»

greene.house.gov
Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να διαρκέσει για δεκαετίες λόγω του γεγονότος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να χρηματοδοτούν το καθεστώς του Κιέβου, δήλωσε η Marjorie Taylor Green, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

«Αν αυτό δεν τελειώσει μέσα σε ένα χρόνο, θα μπορούσε να διαρκέσει για δεκαετίες, ειδικά με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ όπως συμβαίνει τώρα», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Η Green είπε πως ψήφισε κατά της χορήγησης χρημάτων από την αμερικανική κυβέρνηση για να βοηθήσει την Ουκρανία και χαρακτήρισε «κρίση» την κατάσταση στην οποία οι αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν επιπλέον 24 δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτική υποστήριξη για το Κίεβο στο πλαίσιο των εσωτερικών προβλημάτων στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail