Η Κίνα θα προωθήσει την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών με την Ευρώπη

pixabay / zheng2088
Freepen.gr - Το Πεκίνο θα προωθήσει την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών μεταξύ Κίνας και Ευρώπης για να βελτιώσει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ.

«(Η Κίνα θα) προωθήσει την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών μεταξύ Κίνας και Ευρώπης προς υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και περισσότερη ασφάλεια», δήλωσε ο Σι Τζινπίνγκ σε ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τους συμμετέχοντες στο Φόρουμ για τη Διεθνή Συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ευρώπης στον τομέα των Σιδηροδρομικών Μεταφορών, επισημαίνει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κεντρική Τηλεόραση της Κίνας.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σημείωσε ότι οι σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές μεταξύ Κίνας και Ευρώπης διασφαλίζουν αποτελεσματικά την σταθερότητα της διεθνούς αλυσίδας παραγωγής και εφοδιασμού και δίνουν νέα ώθηση στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail