Η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν, είπε ο Πούτιν

RIA Novosti
Freepen.gr - Η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να βρουν απειλές από το εξωτερικό, αν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί λένε ότι οι απειλές προέρχονται από το Λευκό Οίκο, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Δε δημιουργούμε απειλές σε κανέναν. Η μεγαλύτερη απειλή που δημιουργείται στον κόσμο σήμερα δημιουργείται από τις σημερινές κυρίαρχες ελίτ και, παρεμπιπτόντως, οι ίδιοι μιλούν γι' αυτό. Πριν από αρκετά χρόνια, ο πρώην υπουργός Άμυνας, νομίζω ο κ. Γκέιτς είπε πως η μεγαλύτερη απειλή για τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το Καπιτώλιο, κατά τη γνώμη του, ή ο Λευκός Οίκος. Οι ίδιοι μιλούν για αυτό" είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail