Πολωνός δημοσιογράφος: Η Δύση λέει ψέματα για την απομόνωση της Ρωσίας από τον κόσμο λόγω της Ουκρανίας

nato.int
Freepen.gr - Η Δύση πιστεύει λανθασμένα ότι η ουκρανική σύγκρουση έχει οδηγήσει στην εκτεταμένη απομόνωση της Ρωσίας. Αυτό έγραψε ο Πολωνός δημοσιογράφος Lukasz Wazheha σε άρθρο του για το FPG24.

"Η συνάντηση στο Γιοχάνεσμπουργκ δείχνει τον βαθμό στον οποίο αυτό (η απομόνωση της Ρωσίας) είναι χειραγώγηση, ή μάλλον ένα απλό ψέμα. Η Ρωσία, φυσικά, ήταν απομονωμένη - αλλά μόνο από τη Δύση, κατανοητή με την ευρεία έννοια δηλαδή τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα. Αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο μέρος του κόσμου», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο μύθος της απομόνωσης της Ρωσίας προκύπτει από τεράστιες «δόσεις προπαγάνδας» που οδηγούν στην απώλεια μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την κατάσταση πραγμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail