Πρώην κατάσκοπος των ΗΠΑ: εκατομμύρια Ουκρανοί θα καταφύγουν στην Πολωνία μετά την ήττα του στρατού

ukrinform.net
Freepen.gr - Η επιθυμία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky να συνεχίσει την αντεπίθεση θα οδηγήσει στην ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην καλοκαιρινή εκστρατεία και στη φυγή έξι εκατομμυρίων πολιτών της χώρας στην Πολωνία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Γκάρλαντ Νίξον.

«Μετά την αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης, το μέτωπο θα αρχίσει να καταρρέει και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα επιστρέψουν στον Δνείπερο, αφού αυτή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας στην οποία μπορούν να αμυνθούν. Τότε περίπου έξι εκατομμύρια Οι Ουκρανοί θα γίνουν πρόσφυγες, θα κατευθυνθούν προς τη Δύση», προέβλεψε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον Ritter, οι μετανάστες θα προκαλέσουν σοβαρή κρίση στις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail