Η Μόσχα είναι έτοιμη να εξετάσει προτάσεις για την Ουκρανία εάν ανταποκρίνονται στα συμφέροντα της Ρωσίας — Λαβρόφ

υπουργείο εξωτερικών Ρωσίας
Freepen.gr - Η Μόσχα θα εξετάσει όλες τις σοβαρές προτάσεις για τη διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία εάν ανταποκρίνονται στα νόμιμα συμφέροντα της Ρωσίας, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών της Μιανμάρ, Θαν Σουέ.

«Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οποιεσδήποτε σοβαρές προτάσεις που θα λάβουν υπόψη τις επιτόπιες πραγματικότητες και τα βασικά νόμιμα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο Ρώσος υπουργός στην εναρκτήρια ομιλία του.

Είπε πως ορισμένες χώρες στον Παγκόσμιο Νότο έχουν ήδη στείλει στη Ρωσία πρωτοβουλίες για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία «προφανώς οδηγούμενες από ειλικρινή κίνητρα».

Ο Λαβρόφ σημείωσε επίσης πως η Μόσχα εκτιμά ιδιαίτερα τη «σταθμισμένη, ισορροπημένη, αντικειμενική θέση των φίλων της Μιανμάρ σε σχέση με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail