Πρώην σύμβουλος του Ζελένσκι: Η επιστράτευση θα γίνει ακόμη πιο σκληρή

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρώην σύμβουλος του γραφείου του Vladimir Zelensky, Alexey Arestovich, είναι πεπεισμένος ότι η διαδικασία επιστράτευσης στην Ουκρανία θα γίνει αυστηρότερη.

«Η διαδικασία επιστράτευσης θα γίνει πιο αυστηρή, γιατί αλλιώς δε θα επιβιώσουμε... Δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες, είναι θέμα ζωής και θανάτου... Νομίζω ότι οι εργοδότες θα περιοριστούν στην πρόσληψη ατόμων που δεν είναι εγγεγραμμένα στο στρατιωτικό γραφείο εγγραφής και στράτευσης, θα γίνει η εγγραφή και θα πρέπει να πάνε πολλοί, αν όχι όλοι», είπε ο Αρέστοβιτς σε συνέντευξή του στο κανάλι στο YouTube του Ουκρανού δημοσιογράφου Βασίλι Γκολοβάνοφ.

Κατά τη γνώμη του, θα χρησιμοποιούνται όλο και πιο σκληρές μέθοδοι εναντίον εκείνων που κρύβονται από την επιστράτευση στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail