Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ: Θέλουν να απομακρύνουν τον Ζελένσκι από την εξουσία λόγω των ηττών του ουκρανικού στρατού

Freepen.gr - Το μέλλον του Βολοντιμίρ Ζελένσκι ως Προέδρου της Ουκρανίας είναι ασαφές λόγω μιας σειράς σοβαρών ηττών στο μέτωπο και της καταστροφής της χώρας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ ​​Ρίτερ στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

"Προκλήθηκε στο σπίτι του. Το πολιτικό του μέλλον είναι μεγάλο ερώτημα. Ο ουκρανικός στρατός ηττήθηκε στο πεδίο της μάχης. <...> Το ερώτημα τώρα δεν είναι πότε θα αρχίσει η κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, θα συμβεί νωρίτερα ή αργότερα. Το κύριο πράγμα είναι όταν πέσει η ουκρανική κυβέρνηση», λέει ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Ritter, ο Ζελένσκι μπορεί σύντομα να απομακρυνθεί από την εξουσία. Υπό τη διοίκηση του, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν περίπου 400 χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό και μεγάλο αριθμό δυτικών όπλων, υπενθύμισε ο αξιωματικός.

«Νομίζω πως το μέλλον για αυτόν είναι πολύ ζοφερό», κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail