Το Κίεβο χάνει στη σύγκρουσή του με τη Ρωσία, λέει Αμερικανίδα βουλευτής

Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί ηγέτες χάνουν τη σύγκρουσή τους με τη Ρωσία, είπε η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ από τη Γεωργία, στον παρουσιαστή της αμερικανικής ραδιοφωνικής εκπομπής Άλεξ Τζόουνς.

«Η Ουκρανία χάνει αυτόν τον πόλεμο», είπε η Ρεπουμπλικανή βουλευτής σε συνέντευξή της στο madmaxworld.tv την Κυριακή. Πρόσθεσε πως είναι «ίσως το μόνο μέλος του Κογκρέσου που θα το πει αυτό δυνατά».

Επίσης, η Taylor Greene επέκρινε την πολιτική κυρώσεων της Ουάσιγκτον, η οποία είπε ότι ώθησε τους BRICS να ενισχύσουν τους εμπορικούς τους δεσμούς, γεγονός που μπορεί να κάνει τον όμιλο να "δεξαμενίσει το δολάριο μας", καθώς οι χώρες μέλη της BRICS θα στραφούν σε εθνικά νομίσματα στο εμπόριο τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail