Δεν έχουν μείνει χρήματα. Το αμερικανικό Κογκρέσο είπε ότι ο Ζελένσκι έφτασε «σε λάθος στιγμή»

pixabay / JamesDeMers
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη λάθος στιγμή· το Κογκρέσο δεν έχει χρήματα για αυτόν. Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Byron Donalds σε συνέντευξή του στην πηγή ειδήσεων Recount.

"Το πρώτο πράγμα που θα σας πω είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την Ουκρανία στη Βουλή των Αντιπροσώπων αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν", είπε.

Ο βουλευτής πρόσθεσε πως τώρα «δεν είναι η καλύτερη στιγμή» για την επίσκεψη του Ζελένσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ντόναλντς επεσήμανε επίσης το έλλειμμα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ και κατηγόρησε τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ότι πυροδότησε τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

"Ειλικρινά, έχουμε έλλειμμα δύο τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όσα χρήματα δίνουμε στην Ουκρανία, τα δανειζόμαστε από το μέλλον μας. Αυτά είναι τα γεγονότα", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail