Η πίεση στη Σερβία και οι επιδεινώσεις δε θα την αναγκάσουν να αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, είπε ο Βούτσιτς


Freepen.gr - Η εξωτερική πίεση στη Σερβία και οι επιδεινώσεις στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια δε θα αναγκάσουν το Βελιγράδι και τους Σέρβους να αναγνωρίσουν την αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο αρχηγός του σερβικού κράτους είπε κατά τη διάρκεια ομιλίας το βράδυ της Κυριακής ότι τρεις Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με την αλβανική αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

«Το πιο σημαντικό μήνυμά μου το βράδυ σε αυτούς που πιστεύουν πως θα ασκήσουν τη μεγαλύτερη πίεση και η Σερβία θα αναγνωρίσει ένα ανεξάρτητο Κοσσυφοπέδιο, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε ολόκληρο το σερβικό λαό, ενίσχυσε την πεποίθηση, και σας δηλώνω - ποτέ δε θα μπορέσετε να μας σκοτώσετε όλους, κάντε ό,τι θέλετε - δν θα αναγνωρίσουμε ποτέ την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, η Σερβία δε θα αναγνωρίσει ποτέ ένα ανεξάρτητο Κοσσυφοπέδιο, ένα άσχημο δημιούργημα που δημιουργήσατε βομβαρδίζοντας τη Σερβία, με κάθε είδους ψέματα» είπε ο Βούτσιτς τονίζοντας ότι ο «πρωθυπουργός» του Κοσσυφοπεδίου Αλμπίν Κούρτι φταίει για όλα όσα συνέβησαν την Κυριακή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail