Οι ΗΠΑ ωθούν την Ουκρανία σε πόλεμο, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται — Κρεμλίνο

Artyom Geodakyan/TASS Host Photo Agency
Freepen.gr - Η Ουάσιγκτον πιέζει το Κίεβο να διεξάγει τον πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό και δν φείδεται δαπανών για να το κάνει, αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken ενδέχεται να ανακοινώσει τη χορήγηση πρόσθετης οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία κατά την επίσκεψή του στο Κίεβο, ο εκπρόσωπος είπε: 

«Έχουμε ακούσει επανειλημμένα δηλώσεις πως [οι ΗΠΑ] σκοπεύουν να συνεχίσουν να «βοηθούν» το Κίεβο. Με άλλα λόγια, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανία, η οποία στην πραγματικότητα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, και να πολεμούν αυτόν τον πόλεμο μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό, χωρίς να φείδονται δαπανών. Έτσι το βλέπουμε. Το ξέρουμε αυτό»

«Αυτό δε θα μπορέσει να επηρεάσει την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», επεσήμανε ο Πεσκόφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail