Πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών: Οι Ρώσοι στρατιώτες γνωρίζουν για τι πολεμούν


Freepen.gr - Οι Ρώσοι στρατιωτικοί καταλαβαίνουν πολύ καλά για τι πολεμούν. Αυτό δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

«Ο Πετρέους (πρώην διευθυντής της CIA) συνεχίζει να κάθεται και να ελπίζει ότι οι Ρώσοι θα αμφιταλαντευτούν, πως θα τρέξουν να φύγουν, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι αυτό θα συμβεί. Πάρτε, για παράδειγμα, το τανκ Alyosha - είναι ρωσικό τανκ που μπήκε μόνο του στη μάχη με οκτώ μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων , συμπεριλαμβανομένων δύο τανκς και έξι οχημάτων μάχης πεζικού, και τα κατέστρεψε όλα», είπε.

Ο Ρίτερ συμβούλεψε τον Πετρέους να θαυμάσει το μνημείο «Η Πατρίδα Καλεί!» στο Βόλγκογκραντ για να κατανοήσει καλύτερα τη Ρωσία.

Όπως σημείωσε ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός, «οι Ρώσοι ξέρουν για τι πολεμούν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail