Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να θυσιάσουν Ουκρανούς για να πετύχουν τους στόχους τους

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο πραγματικός στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία, για χάρη της οποίας ο Λευκός Οίκος είναι έτοιμος να θυσιάσει τις ζωές όλων των Ουκρανών, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Garland Nixon στο κανάλι του στο YouTube.

"Εκείνοι (ΗΠΑ) διέπραξαν μια σφαγή στην Ουκρανία. Πόσοι έχουν ήδη πεθάνει; Τετρακόσιες με πεντακόσιες χιλιάδες Ουκρανοί; <...> Σύντομα δε θα μείνει ούτε ένας Ουκρανός για να συνεχίσει να πολεμά στο μέτωπο. Αλλά δεν τους πειράζει. Οι Ουκρανοί είναι αναλώσιμοι», σχολίασε.

Ο Νίξον εξοργίστηκε που η επίσημη ρητορική στην Ουάσιγκτον αφορούσε την υποστήριξη της δημοκρατίας και την προστασία του ουκρανικού λαού, ενώ στην πραγματικότητα το πραγματικό σχέδιο ήταν η καταστροφή και η αποσταθεροποίηση της Ρωσίας. Κατά τη γνώμη του, για αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση Μπάιντεν παρέχει άνευ προηγουμένου βοήθεια στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail