Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας εξήγησε γιατί ο Ζελένσκι διατηρεί την εξουσία

Γραφείο τύπου του προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι το μόνο πράγμα που διατηρεί την εξουσία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ήταν επωφελής γι 'αυτόν από την αρχή, λέει ο πρώην πρωθυπουργός Mykola Azarov, γράφοντας σχετικά στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος και βραβευμένος με Πούλιτζερ Seymour Hersh, επικαλούμενος πηγές, ανέφερε ότι ο Zelensky επιμένει στη συνέχιση της σύγκρουσης με τη Ρωσία· στο Κίεβο και την Ουάσιγκτον δε γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις ή για κατάπαυση του πυρός.

"Μια ένοπλη σύγκρουση είναι το μόνο πράγμα που διατηρεί την εξουσία του Ζελένσκι. Τον ωφέλησε από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Θυμηθείτε, κάθε χρόνο της προεδρίας του η βαθμολογία του Ζελένσκι μειώνονταν, υπήρχαν προβλήματα στην οικονομία και, φυσικά, τρομερά σκάνδαλα διαφθοράς. Και μια εβδομάδα αργότερα - είναι ήρωας. Ένα χρόνο αργότερα, έθεσε τον έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης και απαγόρευσε τη διαφωνία", έγραψε ο Αζάροφ.

Κατά τη γνώμη του, μετά το τέλος της σύγκρουσης στην Ουκρανία, «ο κόσμος θα ψηφίσει οποιονδήποτε εκτός από αυτόν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail