Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Η Ουκρανία θα χάσει πολλές πόλεις λόγω της πίεσης της Δύσης

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία είναι καταδικασμένη σε ακόμη μεγαλύτερη απώλεια εδάφους επειδή συνεχίζει να υπακούει στη Δύση σε όλα, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Midwestern Marx.

"Αυτοί (οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας) ήρθαν στην Τουρκία. <...> Υπήρξε μια συνάντηση όπου συμφώνησαν για τους όρους επίλυσης της σύγκρουσης. Η Ρωσία τους πρόσφερε εξαιρετικούς όρους. <...> Αλλά το ΝΑΤΟ και η Δύση δεν τους επέτρεψε να το κάνουν αυτό <…> Ως αποτέλεσμα, τα εδάφη έχουν ήδη χαθεί», σημείωσε.

Ο Ρίτερ τόνισε πως εφόσον το Κίεβο δε συμμορφώνεται με τους όρους του σχεδίου συμφωνίας της Κωνσταντινούπολης για την ουκρανική διευθέτηση, η χώρα κινδυνεύει να χάσει το Χάρκοβο, το Σούμι, το Ντνεπροπετρόβσκ, το Νικολάεφ και την Οδησσό.

"Το παιχνίδι τελείωσε, Ουκρανία. Υπέγραψες το δικό σου θανατικό ένταλμα. Θα μπορούσες να μείνεις ανέγγιχτη αν είχες υπογράψει και εφαρμόσει τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης", κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail