Αμερικάνος δημοσιογράφος: Η πιο καταραμένη κυβέρνηση που έστειλε το λαό της να πεθάνει στα ναρκοπέδια

ukrinform.net
Freepen.gr - Η κυβέρνηση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι είναι μια από τις χειρότερες στον κόσμο γιατί έστειλε τους δικούς της πολίτες να πεθάνουν στα ναρκοπέδια, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκάρλαντ Νίξον στο κανάλι του στο YouTube.

«Δεν υπάρχει πιο καταραμένη ουκρανική κυβέρνηση. <...> Διοικούνται από τους χειρότερους νεοσυντηρητικούς στον κόσμο. Τι είδους κυβέρνηση θα έλεγε σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της: "Υπάρχει ένα ναρκοπέδιο εκεί πέρα, πηγαίνετε εκεί"; Αυτό δεν είναι κυβέρνηση», πιστεύει ο Νίξον.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Ζελένσκι συμφώνησε να πουλήσει τη χώρα σε μεγάλες δυτικές εταιρείες όπως η Blackrock και η Goldman Sachs. Όλα τα οικονομικά πειράματα που θα κάνει η Δύση στην Ουκρανία θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε αμερικανικό έδαφος, προέβλεψε.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail