Οι επιστήμονες δημιούργησαν μια ανθρώπινη «οντότητα» που δεν έχει μητέρα ή πατέρα

Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να «παίζουν τον Θεό» και όλοι θα πρέπει να ζήσουμε με τις συνέπειες. Κάθε μέρα, πραγματοποιούνται απίστευτα παράξενα πειράματα σε μυστικά εργαστήρια σε όλο τον πλανήτη. Έχω προειδοποιήσει συχνά τους αναγνώστες μου για τις πολύ θανατηφόρες ασθένειες που αναπτύσσονται σε τέτοια εργαστήρια, αλλά συμβαίνουν και άλλα είδη εξαιρετικά άρρωστων πειραμάτων. 

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι μια ομάδα ερευνητών μπόρεσε τώρα να δημιουργήσει μια ανθρώπινη «οντότητα» που δεν έχει μητέρα ή πατέρα. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκε «χωρίς τη χρήση σπέρματος, ωαρίου ή μήτρας»:

Οι επιστήμονες αναφέρουν πως έχουν αναπτύξει τα πρώτα στάδια μιας ανθρώπινης οντότητας που μοιάζει με έμβρυο χωρίς να χρησιμοποιούν σπέρμα, ωάριο ή μήτρα.

Το «μοντέλο εμβρύου» απελευθερώνει ακόμη και ορμόνες που προκάλεσαν θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Αυτό είναι σαν κάτι βγαλμένο από μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας.

Γιατί στην ευχή να σκέφτονται καν να κάνουν κάτι τέτοιο;

Μας λένε ότι η χρήση τέτοιων «οντοτήτων» θα διευκολύνει την ιατρική έρευνα και, ειλικρινά, αυτό με κάνει να θέλω να κάνω εμετό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι νόμιμο να κάνεις κάτι τέτοιο.

Αλλά είναι.

Αυτή η ομάδα ερευνητών κατάφερε να δημιουργήσει μια ανθρώπινη «οντότητα» χωρίς μητέρα ή πατέρα ξεκινώντας με βλαστοκύτταρα:

Αντί για σπέρμα και ωάριο, το αρχικό υλικό ήταν βλαστοκύτταρα που επαναπρογραμματίστηκαν για να αποκτήσουν τη δυνατότητα να γίνουν οποιοσδήποτε τύπος ιστού στο σώμα.

Σύμφωνα με το BBC, χημικές ουσίες χρησιμοποιήθηκαν για να ενθαρρύνουν αυτά τα βλαστοκύτταρα να αναπτυχθούν σε τέσσερις μοναδικούς τύπους κυττάρων που εμπλέκονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του ανθρώπινου εμβρύου…επιβλαστικά κύτταρα, τα οποία γίνονται το κατάλληλο έμβρυο (ή έμβρυο)
κύτταρα τροφοβλάστη, τα οποία γίνονται ο πλακούντας
υποβλαστικά κύτταρα, τα οποία γίνονται ο υποστηρικτικός σάκος κρόκου
εξωεμβρυϊκά μεσόδερμα κύτταρα

Αυτοί οι τύποι κυττάρων στη συνέχεια «αναμείχθηκαν σε ακριβή αναλογία» και αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι εξαιρετικά ανησυχητικό:

Συνολικά 120 από αυτά τα κύτταρα αναμίχθηκαν σε μια ακριβή αναλογία - και στη συνέχεια, οι επιστήμονες κάνουν ένα βήμα πίσω και παρακολουθούν.

Περίπου το 1% του μείγματος ξεκίνησε το ταξίδι της αυθόρμητης συναρμολόγησης σε μια δομή που μοιάζει, αλλά δεν είναι πανομοιότυπη με, ανθρώπινο έμβρυο.

Ο καθηγητής Jacob Hanna του Ινστιτούτου Weizmann είναι ο επικεφαλής της ομάδας που διεξήγαγε αυτήν την έρευνα και ισχυρίζεται ότι η «οντότητα» που δημιουργήθηκε «είναι πραγματικά μια εικόνα βιβλίου ενός ανθρώπινου εμβρύου της 14ης ημέρας»:

«Αυτή είναι πραγματικά μια εικόνα εγχειριδίου ενός ανθρώπινου εμβρύου της 14ης ημέρας, [που] δεν έχει ξαναγίνει», είπε η καθηγήτρια Hanna.

Εάν μια τέτοια οντότητα μπορεί να επιβιώσει σε αυτό το στάδιο, θα μπορούσε να πάει μέχρι το τέλος και να γίνει πραγματικά ένα πλήρες μωρό;

Τώρα που αυτή η σημαντική ανακάλυψη έχει επιτευχθεί, είναι απλώς θέμα χρόνου να προσπαθήσει κάποιος να το κάνει.

Και απλά φανταστείτε τις συνέπειες αν αυτό τελικά αρχίσει να συμβαίνει σε ευρεία βάση.

Τα μωρά θα μπορούσαν κυριολεκτικά να μεγαλώσουν σε μαζική κλίμακα σε όλο τον κόσμο.

Αντί να κάνουν παιδιά με τον φυσικό τρόπο, οι γονείς θα μπορούσαν απλώς να παραγγείλουν ένα μωρό που πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

Και όλα τα μωρά που θα έβγαιναν με «ελαττώματα» αναπόφευκτα θα απορρίπτονταν.

Εναλλακτικά, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ολόκληρους στρατούς να «αναπτύσσονται» από τυραννικούς ηγεμόνες όπως ακριβώς έχουμε δει σε ορισμένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Θα ήταν πραγματικά ανθρώπινες τέτοιες «οντότητες»;

Θα είχαν και ψυχή;

Υπάρχουν τόσα πολλά που δε γνωρίζουμε, και ελπίζουμε πως αυτού του είδους οι εργασίες θα απαγορευτούν ώστε να μη μάθουμε ποτέ.

Δυστυχώς, η επιστημονική κοινότητα είναι πολύ μικρή σε αυτό το σημείο.

Το μεγαλύτερο μέρος του γενικού πληθυσμού δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει σε αυτά τα μυστικά εργαστήρια, και οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δε φαίνεται να ενδιαφέρονται.

Και έτσι η «επιστήμη» θα συνεχίσει να προοδεύει σε όλο τον κόσμο με πολύ μικρή αντίσταση.

Εκτός από τα πειράματα που δημιουργούν νέα ζωή, οι ερευνητές αναζητούν επίσης τρόπους για να εξαπατήσουν τον θάνατο.

Τα τελευταία χρόνια, η ανταλλαγή αίματος με νέους έχει γίνει μια πολύ hot τάση μεταξύ των δισεκατομμυριούχων της Αμερικής. Εδώ είναι μόνο ένα παράδειγμα:

Μέχρι πρόσφατα, ο Bryan Johnson πλήρωνε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να εγχύει ένα λίτρο από το νεανικό πλάσμα του έφηβου γιου του στη δική του γερασμένη ροή αίματος κάθε μήνα. «Ποτέ δεν έδωσα περισσότερη προσοχή στο τι τρώει… γιατί αυτό έμπαινε στο σώμα μου», λέει ο 46χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας τεχνολογίας στο νέο podcast The Immortals. Έριξε επίσης το δικό του πλάσμα στο σώμα του 70χρονου πατέρα του για να βοηθήσει στη βελτίωση της φθίνουσας σωματικής και γνωστικής του υγείας: «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές σε ολόκληρη τη ζωή του. Και ήταν το ίδιο για μένα». Ο Τζόνσον συνεχίζει να πληρώνει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για μια ερευνητική ομάδα που θα διερευνήσει πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο – και σίγουρα δεν είναι ο μόνος πλούσιος στη Silicon Valley αφοσιωμένος στην αναζήτηση της αιώνιας ζωής.


Τύποι σαν τον Τζόνσον έχουν περισσότερα χρήματα από όσα θα χρειαστούν ποτέ.

Ξέρουν όμως ότι οι μέρες τους είναι περιορισμένες.

Έτσι, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να «αγοράσουν περισσότερο χρόνο», διοχετεύουν κυριολεκτικά το αίμα των νέων στις φλέβες τους.

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που δεν πρέπει να γίνει.

Και μάλλον είναι επικίνδυνο.

Κανείς όμως δεν πρόκειται να τους σταματήσει.

Στην πραγματικότητα, ο ρυθμός της επιστημονικής αλλαγής θα συνεχίσει να βαδίζει προς τα εμπρός με εκθετικό ρυθμό.

Με αρκετό χρόνο, ο κόσμος μας θα μεταμορφωνόταν σε κάτι πιο παράξενο από οτιδήποτε έχει ονειρευτεί ποτέ το Χόλιγουντ.

Αλλά οι επιστήμονές μας δε θα έχουν αρκετό χρόνο για να το κάνουν αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως ο χρόνος για την κοινωνία μας τελειώνει.

Οι αυτοκαταστροφικές μας τάσεις σύντομα θα μας κυριεύσουν απολύτως και καμία «έρευνα» δε θα μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα σε εκείνο το σημείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail