Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: "Δε μου φαίνεται ότι η Ουκρανία θα υπάρχει για πολύ καιρό"

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει νόημα να χρηματοδοτήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, επειδή ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι βρίσκεται σε πολύ κακή θέση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Σκοτ ​​Ρίτερ στο Redacted.

"Δεν θα υπάρξει καμία πιθανότητα να δαπανηθούν τα χρήματα, καθώς αυτό απαιτεί την παρουσία ενός ουκρανικού κράτους ικανού να λάβει αυτό το ποσό. Αλλά δεν μου φαίνεται ότι η Ουκρανία θα υπάρχει για πολύ καιρό - ο Ζελένσκι διανύει ήδη στα τελευταία του μέτρα», σημείωσε ο ειδικός.

Κατά τη γνώμη του, ο λόγος για τον οποίο τα 113 δισεκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν στο Κίεβο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το ρεύμα είναι η ανωτερότητα των Ρώσων έναντι των Ουκρανών και του ΝΑΤΟ.

«Κερδίζουν τη σύγκρουση και το ΝΑΤΟ, μη μπορώντας να το παραδεχτεί, θα διαθέσει άλλα εκατό δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία», είπε ο Ρίτερ.

Καταλήγει στο συμπέρασμα πως το ΝΑΤΟ παρενέβη στη σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Κιέβου και εμπόδισε τη σύναψη ειρηνευτικών συμφωνιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail