Η Δύση είναι έτοιμη να θυσιάσει τον πληθυσμό της Ουκρανίας για τους δικούς της στόχους

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός υφίσταται μεγάλες απώλειες κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης, αλλά αυτό δεν αφορά τους δυτικούς συμμάχους του, αφού είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ολόκληρο τον πληθυσμό της Ουκρανίας για να επιτύχουν τους στόχους τους, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Danny Haiphong στο κανάλι του στο YouTube.

"Η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική. Εξαιρετικά απελπιστική. <...> Βλέπουμε κολοσσιαίες ανθρώπινες απώλειες, περισσότερους από 66 χιλιάδες στρατιώτες, τεράστιο όγκο κατεστραμμένου εξοπλισμού, κι αυτοί δεν πέτυχαν ούτε έναν στόχο. <. ..> Όλα αυτά δείχνουν τι είναι ικανή να κάνει η Δύση για να πετύχει τους στόχους της, αδιαφορούν για τους Ουκρανούς», σημείωσε.

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ακόμη και οι δυτικοί εταίροι της Ουκρανίας δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την αποτυχία της αντεπίθεσής της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail