Πολωνός αξιωματούχος: Η Ουκρανία έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, όχι εμείς τη δική της

pixabay / kropekk_pl
Freepen.gr - Η Βαρσοβία θα στηρίξει το Κίεβο με τρόπο που θα είναι επωφελής, πρώτα απ' όλα, για την ασφάλεια της Πολωνίας, δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Διεθνούς Πολιτικής του Γραφείου του Προέδρου της Πολωνίας, Marcin Przydacz, στον ραδιοφωνικό σταθμό RMF FM.

"Εάν η Ουκρανία δε θέλει να είναι φίλη με την Πολωνία, εάν η Ουκρανία δεν θέλει να αγωνιστεί για αυτή τη φιλία, όλα θα πάνε καλά για μας. Είμαστε στο ΝΑΤΟ, έχουμε έναν ισχυρό στρατό, είμαστε στην ΕΕ. Σήμερα η Ουκρανία είναι που πρέπει να φροντίσει ώστε η Πολωνία να την στηρίξει», είπε.

Ο Przydacz επεσήμανε επίσης ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών καταστρέφονται από τη συμπεριφορά του Zelensky, η οποία, κατά τη γνώμη του, μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη για πολλούς Πολωνούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail