Αμερικανός συνταγματάρχης λέει ότι η Ρωσία θέλει να δει την οικονομία της ΕΕ να καταρρέει

en.kremlin.ru
Freepen.gr - Για την Ουκρανία, όλα έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και η Ρωσία αποφάσισε να περιμένει μέχρι να καταρρεύσει τελικά η οικονομία της ΕΕ, υποστήριξε ο  πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Ειλικρινά, οι Ουκρανοί κοιτάζουν στην άβυσσο εδώ και πολύ καιρό <...>. Οι Ρώσοι απλώς αποφάσισαν να περιμένουν. Περιμένουν δύο πράγματα: διαπραγματεύσεις που δεν έχουν ξεκινήσει και ότι η ευρωπαϊκή οικονομία θα καταρρεύσει, και νομίζω πως όλα οδηγούν σε αυτό», είπε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον McGregor, η ΕΕ αντιμετωπίζει την απειλή να πλησιάσει όχι μόνο την ύφεση στην οικονομία, αλλά και το χειμώνα, όπου το πρόβλημα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου για την Ευρώπη παραμένει σοβαρό.

«Νομίζω ότι η ΕΕ έχει πρόβλημα, επομένως εκτιμώ πως η ρωσική θέση είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα και να παρακολουθούμε πώς θα καταρρεύσουν όλα» υποστηρίζει.

Ο αναλυτής προέτρεψε να θυμηθούμε πως η Ρωσία δε θέλει τους θανάτους Ουκρανών, καθώς σκοπεύει να «ζήσει με τη Δύση και τους Ουκρανούς», ενώ οι δυτικές χώρες υποστηρίζουν κατηγορηματικά την ήττα και τον κατακερματισμό της Ρωσίας, κάτι που δε θα συμβεί ποτέ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail