Η Ρωσία έχει τα πάντα να αναπτυχθεί, να γίνει πιο δυνατή — Πούτιν

Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι βέβαιος ότι η χώρα είναι σε θέση να λύσει όλα τα υπάρχοντα προβλήματα, σε αντίθεση με τις προσδοκίες των αντιπάλων της.

"Υπάρχουν πολλά ερωτήματα, αλλά θέλω να το τονίσω αυτό - έχουμε όλες τις δυνατότητες για λύσεις, ανεξάρτητα από το πόσο παράξενο μπορεί να φαίνεται σε ορισμένους εξωτερικούς θεατές, σε εκείνους που περίμεναν να δουν τα πάντα να καταρρέουν εδώ", είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση με περιφερειακούς διοικητές που εκλέχθηκαν τον Σεπτέμβριο.

"Αντίθετα, η οικονομία κερδίζει δυναμική. Η βιομηχανία λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο δε λειτούργησε για μεγάλο χρονικό διάστημα, η γεωργία σημειώνει συνεχώς νέα ρεκόρ και οι κατασκευές αναπτύσσονται με ρυθμό που ήταν αφανής στη σοβιετική εποχή", είπε ο Πούτιν. «Έχουμε τα πάντα για να ακολουθήσουμε αποτελεσματικά τον επιλεγμένο δρόμο και να ενισχύσουμε τη χώρα».

Επέστησε την προσοχή των περιφερειακών διοικητών «στην εμπιστοσύνη που επέδειξε ο κόσμος» προς τις εκλογές.

"Πράγματι, τόσο η συμμετοχή όσο και το επίπεδο υποστήριξης ήταν ενδεικτικά ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται όλους, ειδικά εσάς. Εμπιστεύονται τη ζωή τους και τη μοίρα τους σε μεγάλο βαθμό", είπε ο Πούτιν.

Μεταξύ των προβλημάτων που πρέπει ακόμη να επιλυθούν, ανέφερε την εκκαθάριση των παραγκουπόλεων, την κατασκευή νηπιαγωγείων και σχολείων και την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail