Business Insider: Η Ουκρανία χρειάζεται μια ζώνη πλάτους 16 χλμ για να σπάσει τη ρωσική άμυνα

RIA Novosti / Σεργκέι Αβερίν
Freepen.gr - Το εκκαθαρισμένο από τις νάρκες μονοπάτι των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πρέπει να έχει πλάτος τουλάχιστον 16 χιλιομέτρων εάν η Ουκρανία θέλει να διατηρήσει τα δυτικά τεθωρακισμένα και να σπάσει τις ρωσικές άμυνες, σημειώνει ο αρθρογράφος του Business Insider, Κρις Πανέλα.

«Η Ουκρανία θα χρειαστεί να καθαρίσει ένα μονοπάτι 10 μιλίων (16 χιλιομέτρων) προκειμένου να σπάσει με επιτυχία τη ρωσική άμυνα. Ρωσικά πυρά με αντισυστοιχίες, πυραύλους και πυροβολικό», αναφέρει το άρθρο.

Παρά την ανάγκη να σωθούν τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα, ο συγγραφέας του άρθρου υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της ουκρανικής αντεπίθεσης, τα δυτικά τεθωρακισμένα ήταν «αβοήθητα» όταν αντιμετώπιζαν «τρομερή ρωσική άμυνα».

Ο Πανέλα σημείωσε ότι εκτός από τις αμυντικές οχυρώσεις, οι ρωσικές αντεπιθέσεις προκαλούν μεγάλη ζημιά στην Ουκρανία, εμποδίζοντάς την να επιτύχει τους δηλωμένους στόχους της αντεπίθεσης και να διασχίσει την Αζοφική Θάλασσα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail