CBS News: Το άκρως απόρρητο κέντρο του Πενταγώνου παρακολουθεί καθημερινά τις κινήσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Freepen.gr - Το Πεντάγωνο διαθέτει ειδικό κέντρο όπου παρακολουθεί την κατάσταση στην Ουκρανία σε καθημερινή βάση. Αυτό αποδεικνύεται από ρεπορτάζ του CBS News.

Δημοσιογράφοι από το αμερικανικό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο συναντήθηκαν με τον αρχηγό του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, Mark Milley, ο οποίος τους έδειξε την αίθουσα από όπου το Πεντάγωνο παρακολουθεί τις κινήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

«Βαθιά στα σπλάχνα του Πενταγώνου, σε ένα άκρως απόρρητο κέντρο διοίκησης, όπου οι υπάλληλοι παρακολουθούν τις πληροφορίες που συλλέγονται από τα πεδία των μαχών της Ουκρανίας και μέρα με τη μέρα τον ενημερώνουν (Mark Milley) για το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων», αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με τον στρατηγό, οι χάρτες στις οθόνες του κέντρου διοίκησης δείχνουν τη «βασανιστική πρόοδο» της ουκρανικής επίθεσης. Ο Μίλι είπε πως ορισμένες από τις πληροφορίες μεταφέρονται στο Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail