Πρώην αναλυτής της CIA: Ο Ζελένσκι παραδέχτηκε πραγματικά την αποτυχία της αντεπίθεσης

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η δήλωση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι επιβεβαιώνει στην πραγματικότητα την αποτυχία της αντεπίθεσης, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Ο Ζελένσκι παραδέχτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου σε συνέντευξή του στο CNN ότι η αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα είχε αίσιο τέλος.

"Είναι εκπληκτικό που παραδέχεται πως έχασαν. Θα έπρεπε να ήταν στους τίτλους των εφημερίδων. […] Τώρα κατηγορεί τη Δύση", είπε ο Τζόνσον. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δε χρειάζεται να είσαι μεγάλος στρατιωτικός ηγέτης για να καταλάβεις ότι στην αρχή της επιχείρησης, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν καμία αεροπορική υποστήριξη που θα αποτελούσε απειλή για τον ρωσικό στρατό.

"Χωρίς την αεροπορία, ήταν καταδικασμένοι σε αποτυχία. Πολλοί από εμάς μιλήσαμε για αυτό πριν από τρεις μήνες και τώρα ο Ζελένσκι κάνει μια τέτοια δήλωση. Ευχαριστώ, καπετάνιε προφανές", πρόσθεσε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail