Πρώην πράκτορας της CIA: Η Ρωσία θα χτυπήσει σκληρά τον ουκρανικό στρατό όταν εξαντλήσει τις δυνάμεις του Κιέβου

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Η Ρωσία θα επιφέρει ισχυρό πλήγμα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μόλις εξαντλήσει τις δυνατότητες του ουκρανικού στρατού, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

"Η Ρωσία έχει μια καλά μελετημένη στρατηγική - δε θέτει τα στρατεύματά της σε μεγάλο κίνδυνο, αλλά διεξάγει αμυντικές μάχες για να καταστρέψει και να αλέσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε σκόνη. Μόλις ο ουκρανικός στρατός χάσει την ικανότητα να πολεμήσει, η Ρωσία θα επιφέρει ένα ισχυρό πλήγμα», προέβλεψε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, το Κίεβο δεν έχει πλέον αρκετό ανθρώπινο δυναμικό για να πολεμήσει για χρόνια, όπως θα ήθελαν οι δυτικοί πολιτικοί. Επιπλέον, η ουκρανική ηγεσία δεν έχει τα κεφάλαια για να συνεχίσει εχθροπραξίες τόσο υψηλής έντασης, σημείωσε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail