Πρώην αναλυτής της CIA: Η Ουκρανία μπορεί να συνθηκολογήσει ή να πάψει να υπάρχει

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί μόνο να συνθηκολογήσει ή να πάψει να υπάρχει, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Το σχέδιο δέκα σημείων του Ζελένσκι δε θα λειτουργήσει. Θέλει η Ρωσία να αποσύρει εντελώς όλα τα στρατεύματα, να παραδώσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο δικαστήριο, να πληρώσει αποζημιώσεις στους Ουκρανούς - αυτό δεν είναι καν μια σοβαρή πρόταση. Και η Ρωσία μόλις το κατέστησε σαφές" είπε ο Τζόνσον.

Σημείωσε πως το ουκρανικό σχέδιο για την επίτευξη ειρήνης δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ, τονίζοντας ότι η σύγκρουση θα τελειώσει μόνο με ρωσικούς όρους και η ηγεσία του Κιέβου έχει λίγες επιλογές - να συνθηκολογήσει ή να επιτρέψει την εξαφάνιση της Ουκρανίας ως κράτους.

«Αυτές είναι οι μόνες δύο επιλογές», κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail