Η Ζαχάροβα σχολίασε καυστικά τις απειλές του Ζελένσκι κατά της ΕΕ - "Είναι ο Covid-23 της Δύσης"

Freepen.gr - Τα λόγια του Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι η διακοπή της βοήθειας προς το Κίεβο θα αυξήσει τους κινδύνους της Δύσης λόγω των Ουκρανών προσφύγων στην Ευρώπη αποδεικνύουν τη «ναζιστική ουσία» του καθεστώτος του Κιέβου, δήλωσε στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα σημείωσε τις δηλώσεις του Ζελένσκι σε συνέντευξή του στον Economist πως η διακοπή της βοήθειας προς το Κίεβο θα αύξανε τους κινδύνους για τη Δύση «στην αυλή της», επειδή η αντίδραση εκατομμυρίων Ουκρανών προσφύγων στην Ευρώπη δεν μπορούσε να προβλεφθεί.

"Τέτοιες δηλώσεις αποδεικνύουν τη ναζιστική ουσία του καθεστώτος του Κιέβου και την τρομοκρατική εφαρμογή του. Ο Ζελένσκι για τη Δύση είναι ο Covid-23. Θα συνεχίσουν να υποφέρουν από τη θλίψη του", έγραψε η Ζαχάροβα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail