Συνταγματάρχης McGregor: Ο Πούτιν αναμένει κατάρρευση στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ λόγω της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παίζει ένα «μακρύ παιχνίδι» στη σύγκρουση στην Ουκρανία και περιμένει να επιδεινωθεί η κατάσταση στην Ευρώπη, η οποία θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ. σε συνέντευξή του στο κανάλι Redacted στο YouTube.

"Ο Πρόεδρος Πούτιν αποφάσισε να περιμένει. Νομίζω ότι πραγματικά πιστεύει ότι η κατάσταση στην Ευρώπη θα γίνει τόσο άσχημη που το ΝΑΤΟ απλά θα καταρρεύσει. Οι Ευρωπαίοι θα πουν απλώς: "Ακολουθήσαμε τις εντολές σας όσο καλύτερα μπορούσαμε, Ουάσιγκτον, και εσείς ηγηθήκατε στο δρόμο μας για την κόλαση». Η Γερμανία έχει ήδη υποστεί αποβιομηχάνιση», είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η ρωσική ηγεσία δε ρίχνει αμέσως όλες τις δυνάμεις και τις εφεδρείες της στον αγώνα κατά των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημείωσε επίσης πως τα ρωσικά στρατεύματα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την επίθεσή τους, η οποία θα τερματίσει τη σύγκρουση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail