Συνταγματάρχης McGregor: Οι ΗΠΑ πρέπει να αναγνωρίσουν εδαφικές αλλαγές στην Ουκρανία

ΑΡ Photo / Libkοs
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επανεξετάσουν την προσέγγισή τους στην ουκρανική σύγκρουση και να αναγνωρίσουν νέα σύνορα, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Judging Freedom.

«Οι Ρώσοι δεν είναι κακοί, απλώς προσπαθούν να προστατευτούν από την υπαρξιακή απειλή που πιστεύουν ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τοποθετώντας τους πυραύλους μας στην Ουκρανία. Επομένως, πρέπει να ηρεμήσουμε και να κατανοήσουμε την κατάσταση, τότε μπορούμε να τερματίσουμε τη σύγκρουση. Ο χάρτης θα αλλάξει. Θα γίνει ανταλλαγή εδαφών. Τέλος συζήτησης», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, η Ουάσιγκτον δεν έχει σημαντικά συμφέροντα στην πρώην σοβιετική δημοκρατία επειδή «δεν είναι μια αστραφτερή πόλη φιλελεύθερης δημοκρατίας σε έναν λόφο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail