Πρώην πράκτορας της MI6: Οι Ουκρανοί είναι εξοργισμένοι με τους εκπαιδευτές και τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός είναι εξοργισμένος με τους εκπαιδευτές και τους στρατηγούς του ΝΑΤΟ που τους συμβουλεύουν να πάνε μετωπικά στις οχυρωμένες θέσεις του ρωσικού στρατού και να πεθάνουν μαζικά, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της MI6 Alastair Crook σε συνέντευξή του στο Judging Freedom.

«Οι στρατιώτες έχουν βαρεθεί με τα δόγματα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, εξαιτίας των οποίων αναγκάζονται να σπεύσουν στα ρωσικά οχυρά και να χάνουν δέκα χιλιάδες ανθρώπους το μήνα», είπε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος της χώρας Volodymyr Zelensky βρέθηκε ανάμεσα σε δύο πυρκά. Από τη μια πλευρά, δέχεται πιέσεις από υπερεθνικιστές που απαιτούν να μη διαπραγματευτεί και να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν θυμωμένοι στρατιωτικοί που πεθαίνουν μαζικά εξαιτίας των τακτικών αποφάσεων του ΝΑΤΟ, είπε ο Crook.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail