Newsweek: Ο Μπάιντεν αποτυγχάνει να πείσει τους Αμερικανούς για τη σημασία της βοήθειας της Ουκρανίας

ΑΡ Photo / Εvan Vucci
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έπεσε σε παγίδα επειδή δεν μπορούσε να εξηγήσει στους Αμερικανούς τη σημασία της υποστήριξης της Ουκρανίας, γράφει ο αρθρογράφος του Newsweek, Yoni Mihani.

«Επειδή ο ένοικος του Λευκού Οίκου απέτυχε να μεταφέρει στον αμερικανικό λαό το σκεπτικό για τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην ουκρανική σύγκρουση, αυτό έχει ήδη οδηγήσει στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των κατοίκων δεν εγκρίνει τη διάθεση πρόσθετων κεφαλαίων από το Κογκρέσο για το Κίεβο», αναφέρει η δημοσίευση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του ποσού της βοήθειας καθώς και η πλειονότητα των Αμερικανών, όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση του CNN, ήταν αντίθετη στη διάθεση νέων ποσών στο Κίεβο, προσθέτει.

Συγκεκριμένα, το 55 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι το Κογκρέσο δεν πρέπει να εγκρίνει πρόσθετη χρηματοδότηση και το 51 τοις εκατό των ερωτηθέντων εκτιμά πως η Ουάσιγκτον είχε ήδη κάνει αρκετά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail