Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τους NY Times για να στείλει στον Ζελένσκι ένα δυσάρεστο μήνυμα

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η Κυβέρνηση είναι σαν το θέατρο Καμπούκι — δηλαδή, είναι ένα γεγονός που χαρακτηρίζεται περισσότερο από επιδείξεις παρά από περιεχόμενο. Ο βασιλιάς της κοκαΐνης του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, έφτασε την Τρίτη το βράδυ στη Νέα Υόρκη περιμένοντας να τον χαιρετίσουν, για άλλη μια φορά, ως τη μετενσάρκωση του Τσόρτσιλ. Παρά τα ευχάριστα στο αεροδρόμιο JFK, ο Ζελένσκι βρισκόταν σε ένα αγενές ξύπνημα. 

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Η πρώιμη έκδοση των New York Times έδωσε μεγάλη γροθιά με το άρθρο της, με τίτλο Τα Στοιχεία Δείχνουν Ότι ο Ουκρανικός Πύραυλος προκάλεσε Τραγωδία Στην Αγορά:

Στις 6 Σεπτεμβρίου, μια επίθεση με πύραυλο συγκλόνισε την Kostiantynivka, μια πόλη στην περιοχή του Ντόνετσκ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ο πύραυλος έπληξε μια πολύβουη αγορά της πόλης στις 14:04 τοπική ώρα, αφήνοντας 16 νεκρούς και 33 τραυματίες. Φωτογραφίες και βίντεο από τις συνέπειες της επίθεσης έχουν κυκλοφορήσει από διάφορα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. . . .

Ωστόσο, στοιχεία που συλλέγονται και αναλύονται από τους New York Times, συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων πυραύλων, δορυφορικών εικόνων, λογαριασμών μαρτύρων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνουν έντονα ότι το καταστροφικό χτύπημα ήταν το αποτέλεσμα ενός λανθασμένου ουκρανικού πυραύλου αεράμυνας που εκτοξεύτηκε από ένα σύστημα εκτόξευσης Buk.

Περαιτέρω στοιχεία αποκαλύπτουν πως λίγα λεπτά πριν από το χτύπημα, ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε δύο πυραύλους εδάφους-αέρος προς το ρωσικό μέτωπο από την πόλη Druzhkivka, 10 μίλια βορειοδυτικά της Kostiantynivka.

Δεν ήταν απλώς κάποια χαρούμενη (ή δυστυχισμένη, εξαρτάται από την άποψή σου) σύμπτωση. Την ίδια μέρα που ο Ζελένσκι —όπως ο Nachum ο ζητιάνος στον "Βιολιστή στην στέγη" — εμφανίστηκε στον ΟΗΕ για να ταλαιπωρήσει τον κόσμο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα και όπλα για τον αποτυχημένο πόλεμο της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας, οι New York Times δεν άφησαν καμία αμφιβολία ότι ήταν η Ουκρανία, όχι η Ρωσία, που σκότωσε τους αγοραστές στην Kostiantynivka. Ο Ζελένσκι ο ζητιάνος αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο.

Ο Ζελένσκι, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του ως ηθοποιός, δεν φαίνεται να παίζει σε αυτή τη φωτογραφία καθώς ακούει το drone του Marble Mouth Biden σχετικά με την ανάγκη υποστήριξης της Ουκρανίας:



Μάλιστα, κανείς από τους Ουκρανούς δεν χαμογελάει. Το ίδιο ισχύει για τον John Kerry και τον Tony Blinken (κάθονται στα αριστερά του Zelensky). Αυτά τα πρόσωπα λένε μια ιστορία. Τα λόγια του Μπάιντεν δεν έχουν νόημα. Είναι αυτό που λέγεται στα παρασκήνια που έχει σημασία και είναι σαφές ότι ο Ζελένσκι δεν πήρε καλά νέα. Η λαμπερή, ζοφερή όψη του επικοινωνούσε περισσότερο από την πλημμύρα των λέξεων που ξεχύθηκαν από το αδύναμο στόμα του Μπάιντεν. Η Ουκρανία είναι σε δύσκολη θέση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail