Sky News: Οι στόχοι της Ουκρανίας δε συμπίπτουν πλέον με αυτούς των υποστηρικτών της

Freepen.gr - Οι στόχοι της Ουκρανίας στη σύγκρουση και της Δύσης που την υποστήριξε δε συμπίπτουν πλέον· οι δυτικές χώρες θα αμφιβάλλουν όλο και περισσότερο ότι το Κίεβο θα πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, λέει ο αντιστρατάρχης ε.α. της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας Sean Bell, το άρθρο του οποίου δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Sky News.

Σύμφωνα με τον Bell, η Ρωσία θεωρείται από καιρό απειλή για τα συμφέροντα της Δύσης καθώς η Μόσχα, μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, προσπάθησε να κάνει τη χώρα παγκόσμια υπερδύναμη.

Όμως, σύμφωνα με τον απόστρατο αξιωματικό, η σύγκρουση στην Ουκρανία φέρεται να αποδυνάμωσε τη θέση της Μόσχας· κατά τη γνώμη του, δεν αποτελεί πλέον απειλή για την Ευρώπη. Έτσι, η Δύση πέτυχε τον στόχο της στη σύγκρουση, τώρα οι χώρες πρέπει να αντιμετωπίσουν εσωτερικά προβλήματα, αναφέρει το άρθρο του. Ωστόσο, η Ουκρανία εξακολουθεί να επιδιώκει να απομακρύνει τις ρωσικές δυνάμεις, είπε.

«Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι οι στόχοι της Ουκρανίας δεν συμπίπτουν πλέον με τους στόχους των υποστηρικτών της», ανέφερε ο Μπελ σύμφωνα με το κανάλι.

Πρόσθεσε πως οι σύμμαχοι δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν την ουκρανική επίθεση, αλλά ο σκεπτικισμός θα αυξηθεί σχετικά με το εάν οι στόχοι του Κιέβου στη σύγκρουση ήταν επιτεύξιμοι και αποδεκτοί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail