Spectator: Η μεταφορά ελαττωματικών τανκς στο Κίεβο είναι ντροπή για τη Γερμανία

ΑΡ Photo/Εckehard Schulz, Αρχείο
Freepen.gr - Η Γερμανία βρέθηκε σε μια άβολη κατάσταση σχετικά με τη μεταφορά ελαττωματικών αρμάτων μάχης Leopard 1 στην Ουκρανία, γράφει ο αρθρογράφος του Spectator, Nigel Jones.

"Η παράβλεψη με τα τανκς για την Ουκρανία είναι ντροπή για το Βερολίνο. <...> Είναι ντροπή για τη Γερμανία, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Ουκρανία σηκώνει δημόσια τη μύτη της στην αποστολή γερμανικών όπλων", είπε ο Τζόουνς.

Πρόσθεσε πως οι υποτιθέμενες, αλλά μη διευκρινισμένες, ελλείψεις του απεσταλμένου εξοπλισμού θα εγείρουν σοβαρά ερωτήματα στο Βερολίνο, το οποίο ήταν ήδη απρόθυμο να συμφωνήσει να προμηθεύσει τανκς στο Κίεβο.

Νωρίτερα, το Spiegel, επικαλούμενο πηγές του, ανέφερε ότι το Κίεβο την περασμένη εβδομάδα αρνήθηκε να δεχτεί δέκα γερμανικά άρματα μάχης Leopard 1A5 λόγω της μη ικανοποιητικής τεχνικής κατάστασής τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail