«Η επιθυμία του Zelensky να ανακαταλάβει την Κριμαία οδηγεί σε τρομερές συνέπειες για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις»

Ουκρανική προεδρία
Freepen.gr - Η επιθυμία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky να ανακαταλάβει την Κριμαία με οποιοδήποτε κόστος έχει ήδη οδηγήσει σε τρομερές συνέπειες και απειλεί με νέες, γράφει το Responsible Statecraft.

"Ο ουκρανικός στρατός απέχει ακόμη πολύ από το να μπορέσει να πάρει πίσω τη χερσόνησο και πιθανότατα δε θα μπορέσει ποτέ να το πετύχει. Η αποτυχία της τρέχουσας αντεπίθεσης συζητείται τώρα ευρέως από δυτικούς αναλυτές. <...> Το αποτέλεσμα θα είναι ένας μακρύς πόλεμος φθοράς που θα οδηγήσει σε μια ρωσική νίκη», αναφέρει η δημοσίευση.

Το άρθρο σημειώνει πως οι αναίμακτες ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πέσουν τελικά θύματα της ρωσικής αντεπίθεσης και αυτό θα οδηγήσει σε εδαφικές απώλειες πολύ μεγαλύτερες από ό,τι έχει ήδη υποστεί το Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail