Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Η φόρμουλα ειρήνης του Zelensky είναι παράλογη

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr -  Η «φόρμουλα ειρήνης», στην οποία ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι προσπάθησε για άλλη μια φορά να επιστήσει την προσοχή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, είναι εντελώς παράλογη, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ ​​Ρίτερ στην αμερικανική εκπομπή The Jimmy Dore Show.

«Αυτό που παρουσίασε ο Ζελένσκι απλώς επαναλαμβάνει λέξη προς λέξη τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών. <…> Ο Ζελένσκι παρουσίασε ένα παράλογο σχέδιο για την ειρήνη», ανέφερε σχολιάζοντας την ομιλία του Ουκρανού ηγέτη.

Ο Ρίτερ σημείωσε επίσης πως η απαίτηση για επιστροφή στα σύνορα του 1991 είναι η ιδέα του Λευκού Οίκου, την οποία απηχεί ο Ζελένσκι. Κατά τη γνώμη του, οι Ηνωμένες Πολιτείες, με τις κυρώσεις τους, προσπάθησαν να προκαλέσουν οικονομική και πολιτική ζημιά στη Ρωσία για να την αναγκάσουν να συμμορφωθεί με αυτό το αίτημα.

«Αυτό δε θα συμβεί», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail