Γερμανία: Οι δαπάνες για τους μετανάστες στο Αμβούργο θα ξεπεράσουν το 1 δισεκατομμύριο ευρώ το 2023

pixabay / KarstenBergmann
Freepen.gr -
Η Γερμανία ξοδεύει μια περιουσία κάθε μέρα για να αντιμετωπίσει τον τεράστιο και αυξανόμενο πληθυσμό μεταναστών της και σε μεμονωμένες πόλεις όπως το Αμβούργο, αυτό το κόστος γίνεται αφόρητο γράφει το rmx.news.

Η επιτροπή προϋπολογισμού για την πόλη προσπαθεί τώρα να αυξήσει τη χρηματοδότησή της για την υποδοχή μεταναστών κατά 212,8 εκατ. ευρώ, αφού την είχε ήδη αυξήσει κατά 118,7 εκατ. ευρώ νωρίτερα φέτος. Τώρα, με την τελευταία αύξηση, το συνολικό χρηματικό ποσό για στέγαση και φροντίδα μεταναστών το 2023 θα ανέλθει σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Αυτό δεν καλύπτει όλο το κόστος για τους μετανάστες, καθώς το σχολείο, οι παιδικοί σταθμοί και η υγειονομική περίθαλψη δε συνυπολογίζονται στο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Το κράτος ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να υπολογιστεί ούτε το ποσό που δαπανάται για το σχολείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail