Το ΝΑΤΟ ανησυχεί για την «εξαφάνιση» 20.000 μαχητών της Wagner στη Λευκορωσία

Φωτογραφία: CNN
Freepen.gr - Μια ομάδα 20.000 μαχητών της Wagner που στάθμευε στη Λευκορωσία εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο της συλλογικής Δύσης, σύμφωνα με έκθεση της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Οι δορυφόροι του ΝΑΤΟ δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν τις κινήσεις του προσωπικού και του στρατιωτικού του υλικού σε μέρη της μόνιμης ανάπτυξής τους στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας εδώ και αρκετές ημέρες.

Εκπρόσωπος του στρατιωτικού μπλοκ στην Ευρωπαϊκή Ένωση είπε πως ήταν αδύνατο να μετακινηθεί μια τόσο μεγάλη στρατιωτική μονάδα πέρα ​​από τα κρατικά σύνορα κρυφά.

Το Κίεβο ανησυχεί ότι οι μονάδες της PMC Wagner ετοιμάζονται να καταλάβουν την ουκρανική πρωτεύουσα, αναφέρει το Tsargrad προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με την αναδιάταξη μονάδων της Wagner από τη Λευκορωσία.

* πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail